SALYAZI İMAM HATİP ORTAOKULU TANITIM

İnsanoğlunun bugün oluşturduğu medeniyet bilme, anlama ve anlamlandırma çabasının bir sonucudur. Bu çabanın tarihine bakarak gelecek hakkında düşüncelerimizi ortaya koyabiliyoruz. Seksenler, doksanlar ve milenyumla birlikte iletişimde yaşanan ciddi değişimler artık bizi bilgiyi daha da yaklaştırdı. Artık bilgiye ulaşmak o kadar kolaylaştı ki internet sayesinde bütün kütüphaneleri cebimizde taşıyor gibiyiz. Bu nedenle bilginin bilinmesinden daha çok kullanılması önem kazandı. Biz de okul olarak hedefimiz problemi tanımlayabilen, problemin çözümüne yönelik bilgi toplayabilen, topladığı bilgilerle uygun çözüm yolları oluşturabilen, çözüm arayışında işbirliği yapabilen, çevreye ve topluma karşı duyarlı, milli ve ahlaki hassasiyetleri ön plana alan, hem kendisi hem de ülkesi ve milleti için yararlı ve becerikli insanlar yetiştirmektir.

25.06.2021 511

TANITIM FİLMİ